Verwaal Tuin Renovaties

Verwaal Tuin Renovaties

Tuin Renovaties

Om te komen tot het mooiste tuinontwerp zijn er bij Verwaal Tuinrenovaties vele mogelijkheden.

Zelf tuinontwerp of schets aanleveren

Wellicht vindt u het fijn om zelf een schets of tuinontwerp aan te leveren. In een vrijblijvend gesprek brengen wij dan uw ideeën in kaart. In overleg voegen wij hier eventueel extra elementen aan toe, die van belang zijn voor een compleet tuinontwerp.

Hierbij kunt u denken aan de ontwerpstijl, de levende materialen (beplanting, gazon), de dode elementen (schuttingen, paden, terras, speelmaterialen, tuinhuis/schuur, vijver, verlichting, etc.), de onderhoudsintensiteit, etc. Van een bestaande tuin kunnen onderdelen volgens uw wensen in het ontwerp worden meegenomen.  Hierna presenteren wij u een ontwerpvoorstel. In de fase waarin u ons ontwerp beoordeelt, kunt u natuurlijk aanvullende wensen kenbaar maken, alles uiteraard geheel vrijblijvend.

 

Tuinonderhoud

Wanneer u uw tuin in een goede conditie wilt houden, is onderhoud van groot belang. Voor ons stopt het onderhoud niet na het maaien van het gazon en het verwijderen van uitgebloeide bloemen.

Verwaal Tuinrenovaties zorgt ervoor dat uw beplanting op vakkundige wijze wordt beoordeeld, en vervolgens in de juiste tijd van het jaar wordt gesnoeid en bemest. Daarnaast zorgen we voor afvoer van het snoeiafval en bijvoorbeeld het schoonspuiten van het terras.  Waar nodig zullen we adviseren om planten te verplaatsen en/of beplanting te vernieuwen.

 

Onderhoudscontract

Bij  Verwaal Tuinrenovaties is het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Dit houdt in dat wij meerdere malen per jaar onderhoud verrichten, variërend van enkele keren per jaar tot wekelijks onderhoud.

Uiteraard zijn er verschillende opties mogelijk in de werkzaamheden die wij voor onze rekening nemen, geheel afhankelijk van uw wensen. Wij sluiten onderhoudscontracten af met particulieren, bedrijven en instellingen.

 

Tuinonderhoud in urenwerk

Uiteraard is een onderhoudscontract niet verplicht. Wanneer u het tuinonderhoud liever in urenwerk / regiewerk uitgevoerd wilt hebben, kunt u ook bij ons terecht.

 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Tuin Renovaties & Boomverzorging

06 33053371

KvK  60761741